iun. 20

Aici puteti adresa intrebari primarului comunei Voinesti Dambovita, Sandu Gabriel Danut.

18 comments

Skip to comment form

  • anonim on februarie 8, 2015 at 10:24
  • Reply

  buna ziua! va rog mult de tot faceti ceva cu cainii de la spital,nu se poate trece pe drum toti cainii sar pe lume…nu se poate asa ceva vrem sa fim protejati nu mancati de caini!va multumesc !

  • ion on iunie 17, 2015 at 09:13
  • Reply

  buna ziua,
  unde sunt afisate pe site ofertele de vanzare teren din comuna Voinesti

  • Andrei on octombrie 22, 2015 at 12:32
  • Reply

  De la ce sumă se poate primi alimente pentru pensionari ?

 1. Buna ziua ,domnule Andrei
  In conformitate cu H.G. 799/2014, beneficiaza de ajutoare alimentare distribuite prin Programul POAD, persoane defavorizate printre care si pensionarii ale caror pensii sau pensii cumulate sunt de pana la 450 LEI/luna inclusiv. Va multumesc pentru intelegere!

  • Marian Savulescu on decembrie 23, 2015 at 12:00
  • Reply

  Buna ziua ,
  Avand in vedere ca nu am domiciliul in com.Voinesti , dar am o proprietate in satul Oncesti, com.Voinesti, intampin greutati in plata taxelor si impozitelor locale, eu fiind la Oncesti numai la sfarsit de saptamana (mai putin iarna).
  Drept pentru care as dori ca plata acestor taxe sa se poata face si prin internet.
  Cred ca in situatia mea sunt mai multi asa zisi „strainasi”, iar posibilitatea de a plati prin internet ar duce la achitarea la timp a tuturor taxelor si impozitelor locale.

  Cu multumiri si SARBATORI FERICITE !

  Marian Savulescu

 2. Buna ziua domnule Savulescu,
  Pentru a va putea achita taxele si impozitele on-line trebuie mai intai sa ne trimiteti adresa de mail la care va vom inainta o INSTIINTARE DE PLATA, cu sumele pe care le datorati bugetului local Voinesti, precum si un CONT bacar in care puteti vira aceste sume. Dupa achitarea sumei datorate ne veti trimite confirmarea platii( extras de cont sau copie chitanta) . Adresa la care ne puteti contacta este : consiliullocalvoinesti@yahoo.com. Va multumim pentru intelegere si colaborare. Va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun! La multi ani !

  • Bratu on ianuarie 30, 2016 at 21:09
  • Reply

  Bună seara domnule primar !
  Avem o problemă în satul Suduleni,pe Strada Pragurilor.Primul bec de iluminat de pe această stradă nu mai funţionează de mult timp şi acest lucru ne-a creat mai multe dificultăţi în această iarnă.Se poate face ceva în acest sens?
  Mulţumesc!

  1. Buna ziua domnule Bratu!
   Va multumesc pentru sesizarea referitoare la becul ars pe reteaua de iluminat public, punctul strada Pragurilor.
   Am retinut, va fi reparat in momentul in care vom efectua revizia trimestiala a iluminatului public, mai precis in luna februarie 2016.
   Cu deosebit respect!

  • Iordache Lidia on mai 6, 2016 at 20:11
  • Reply

  Il intreb pe domnul primar daca ii place cum arata intrarea in comuna prin satul Izvoarele.
  E jalnic, e un punct negativ al activitatii primarului acestei comune despre care foarta multa lume stie.
  Domnule primar, nu puteti sa puneti pe cei care primesc ajutoare sa curete intrarea in comuna?Stiu ca sunt foarte multi.
  Nu locuiesc in comuna, dar vin foarte des aici , pentru ca aici e casa parinteasca si mai mult, ,platesc impozite pentru pamant si casa .

  1. Sarutmana doamna Iordache Lidia.
   In primul rand îmi cer scuze ca răspund cu întârziere la întrebarea dumneavoastră.
   Respectuos va rog sa precizați cu exactitate despre care intrare este vorba în satul Izvoarele?
   Intrarea din Valea Sponcii sau intrarea de la biserica?
   Daca veniți foarte des în localitate nu ati observat ca ambele intrări în sat sunt asfaltate cu șanțuri betonate pe ambele parți? Concret spuneți despre ce este vorba.
   Cu deosebit respect!
   Primar, Sandu Gabriel Dănuț

  • Iordache Lidia on iunie 1, 2016 at 23:04
  • Reply

  N-ati vazut dle primar cat de mari sunt tufele pe marginea soselei?La asta m-am referit.Stiu de strazile asfaltate, de reabilitarea scolilor, de ajutorul dat bisericilor,de santurile betonate…E prea renumita comuna sa nu avem o intrare frumoasa venind de laTargoviste.
  Sper sa fie curatate cat de curand.
  Va doresc sa aveti succes in alegeri si multe realizari in viitorul mandat.

  • Serban Eugenia on martie 29, 2017 at 07:41
  • Reply

  As dorii sa imi trnsmiteti un e-mail al primariei la care sa pot cere o nota de plata pentru taxele locale. Multumesc

  • Mirela Nitu on aprilie 27, 2017 at 21:35
  • Reply

  Buna seara. Detin o proprietate pe strada Inv Alexandru Georgescu, nr 73, sat Izvoarele si doresc sa inlocuiesc gardul dinspre strada. Doresc sa stiu daca este nevoie de vreo aprobare/autorizatie din partea Primariei sau a altei autoritati locale. Multumesc anticipat pentru raspuns. Mirela Nitu

  • Anonim on august 4, 2017 at 13:47
  • Reply

  Buna ziua domnul primar. Am o nemultumire foarte mare. Daca parcarea este inscriptionata cu numere personalizate, de ce nu se respecta acest lucru? De ce unii se cred mai smecheri si parcheaza masina unde vor, cum vor, si culmea, si pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati. Ma refer la numaul de inmatriculare DB.09.NHF. Propun amenda celor care nu parcheaza masina unde are locul destinat si corespunzator. De ce unii sunt mai presus ca altii? Nu este normal. Luati atitudine va rog. Mereu acea masina este fie de-a lungul a doua locuri de parcare in jumatate, fie in fata treptelor, unde nu se poate circula. Si inca o problema. Va rog sa nu mai lasati oameniii, fie ei si pompieri, sa parcheze in fata treptelor si de-a lungul acestora. Nu este posibil asa ceva. Va rog luati masuri.

  • Liliana Guria on aprilie 23, 2018 at 13:12
  • Reply

  Buna ziua.

  As vrea sa va rog sa ma ajutati sa iau legatura cu Centrul de zi pentru copii „Ioanid Romanescu” in vederea unei actiuni de donare de carte pentru institutia lor.
  Va multumesc.

  • Ionut on mai 12, 2018 at 16:21
  • Reply

  Buna ziua domnule Primar,
  Va supun atentiei dvs un aspect privind una dintre nemultumirile pe care le am de cand am ales sa locuiesc la aceasta resedinta;
  Una dintre ele se refera la vecinatatea cu bisera Suduleni. Cu ani in urma (cinci ani) am refacut gardul cu care ma invecinez cu biserica la nord si la sud, fara ajutor din partea cuiva. Acum trei ani, in urma unor reamenajari au rezultat aprox 15 ml de gard din placi turnate, pe care am convenit sa-i donez bisericii pentru a-i folosi la reamenajarea gardului din zona de nord. La scurt timp, langa acest gard au fost sprijinite (depozitate) alte panouri turnate care, intre timp au afectat constructia veche _ vezi foto. Rugamintele mele catre Sfintiia Sa de a pune in practica refacerea gardului au ramas la nivel de promisiuni, in timp ce placile depozitate pe gardul existent, l-au degradat afectat in totalitate.
  Va rog asadar, sa analizati si sa ma ajutati in rezolvarea acestei situatii neplacute.
  Sper ca aveti posibilitati de convingere sau de constrangere , la fel cum ati avut si pentru reconstructia bisericii.
  Va multumesc pentru intelegere !
  Toate cele bune !
  Ioan Palade, str. Principala-222, Suduleni.

  • Ionut on mai 12, 2018 at 16:30
  • Reply

  Pentru imbunatatirea serviciilor pe pagina web ar trebui sa reactualizati acest serviciu cu posibilitatea de a putea
  posta si imagini !
  Multumesc !

  • Marian Savulescu on iunie 6, 2019 at 06:53
  • Reply

  Buna ziua,
  Va aduc la cunostinta ca in satul Oncesti ,str.Scolii portiunea de drum spre comuna Candesti, iluminatul stradal nu mai functioneaza de vreo doua saptamani.
  In speranta ca situatia se va remedia, va multumesc anticipat.
  O zi buna !

  Marian Savulescu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.