Return to Arhiva

Ce v-ar placea sa fie nou in comuna Voinesti?

 1. Anonim

  Buna ziua!Mi-ar placea ca terenul de fotbal din satul Izvoare sa fie pus la punct precum cel din Malu cu Flori

 2. ion petrescu

  Stimate Domnule Primar,

  Felicitari pentru realegere si mult succes in tot ceea ce v-ati propus sa realizati in noul mandat.

  Astept cu incredere aprobarea prompta de catre D-voastra si Consiliul Local a demersului pe care l-am intreprins oficial prin adresa pe care v-am inaintat-o inaintea alegerilor locale, vizand acordarea titlului de cetatean de onoare post-mortem in 2012 bunicului meu matern dambovitean (nascut la Isvoarele), preotul-profesor Gheorghe Cotenescu, fiul ctitorului bisericii monument istoric din Isvoarele si unchiul martirului Traian Marinescu-Geagu (onorat prin includerea pe lista de pe Monumentul Eroilor si prin ridicarea crucii-monument pe locul asasinarii sale de catre Securitate)..

  Intre timp am transmis o solicitare similara si pe mailul Consiliului Local (atasamentele contin cateva articole publicate intre timp in tara, legate de viata si faptele preotului-profesor Gheorghe Cotenescu, suplimentar fata de cele din lista anexata la cererea oficiala din mai 2012).

  Va multumesc pentru bunavointa si pentru promptitudinea raspunsului.

  Ion-Gheorghe (Radu) Petrescu

  23.07.2012

  1. Primar Sandu Gabriel Danut

   Buna ziua. In legatura cu propunerea privind acordarea titlului de Cetatean de onoare bunicului dumneavoastra Gheorghe Cotenescu va rugam sa luati legatura URGENT cu Primaria Comunei Voinesti la unul din numerele de telefon 0723142661 Primar sau 0723142662 viceprimar Va multumim pentru intelegere.

   1. ion petrescu

    Stimate Domnule Primar,
    Stimate Domnule Primar,

    Urmare mesajului D-voastra din 11 decembrie 2012, v-am contactat telefonic pe rand in data de 22 aprilie 2013 si am inteles de la fiecare din D-voastra urmatoarele:

    1) De la Dl. Viceprimar
    Faptul ca in sesiunea Consiliului Local din 2012 nu s-a luat in discutie solicitarea mea, urmand ca ea sa fie discutata in sesiunea din trim. IV/2013. Personal, cred ca ar fi fost bine ca solicitarea sa fi fost solutionata favorabil inca din trimp IV/2012 – trim. I/2013, avand in vedere ca Preotul-profesor Gheorghe Cotenescu, nascut in Izvoarele si casatorit in 1912 Izvoarele cu o voinesteanca (s-a ratat centenarul din 1912) a devenit preot paroh in Stoenesti-Muscel in aprilie 1913, adica centenarul chiar in luna aceasta). Oricum, pana in prezent am publicat numai eu in jur de 100 de articole despre damboviteanul si musceleanul Gheorghe Cotenescu. Plus alte articole si referinte despre bunicul meu matern in numeroase alte publicatii.
    2. De la Dl. Primar
    faptul ca o ruda de a mea din Campulung-Muscel imi contesta mie
    dreptul de a face o astfel de solicitare.
    Pentru buna regula, precizez din nou ca Preotul-profesor Gheorghe Cotenescu a avut 3 (trei) copii: o fata si doi baieti, iar eu sunt nepotul sau din partea primului copil, al fetei sale (nascuta in 1930). De asemenea, sunt primul nepot al Preotului-profesor Gheorghe Cotenescu (nascut in 1951).
    Pe baza actelor de stare civila, comisiile de fond funciar din mai multe localitati mi-au recunoscut oficial calitatea de co-mostenitor al Preotului-profesor Gheorghe Cotenescu si figurez ca atare pe TOATE titlurile de proprietate in care figureaza si ceilalti doi copii ai bunicului meu, adica unchii mei .
    Faptul ca eu am solicitat oficial Primariei si Consiliului Local Voinesti acordarea titlului de CETATEAN DE ONOARE POST-MORTEM pentru Preotul-profesor Gheorghe Cotenescu (nascut in localitatea D-voastra, loc in care si-a petrecut o treime din viata, iar restul vietii sale nu si-a facut de rusine concetatenii, ci dimpotriva) contribuie in mare masura la bunul renume al localitatii Voinesti-Dambovita prin recunoasterea oficiala meritelor sale cu totul deosebite pe plan bisericesc, didactic, muzical, obstesc si politic de catre autoritatile locale si de catre cetatenii din Voinesti.
    Mie personal nu imi aduce absolut nici un castig, pe care, de altfel, nici nu l-am solicitat vreodata.
    In aceste conditii, va rog sa urgentati discutarea si aprobarea – in acest an aniversar (centenarul stabilirii concetateanului D-voastra in Stoenesti-Muscel) – in cadrul Consiliului Local a solicitarii mele in acest sens, introdusa oficial de catre mine cu 12 luni in urma.
    In momentul in care imi veti comunica numarul si data Hotararii Consiliului Local Voinesti, doresc sa pun la dispozitia Muzeului din localitate si a Scolii/Scolilor un set din articolele pe care le-am publicat in Romania si in strainatate despre cei doi damboviteni din familia mea: Preotul-profesor Gheorghe Cotenescu (bunicul meu) si Traian Marinescu-Geagu (nepotul bunicului meu, respectiv unchiul meu).

    Astept confirmarea D-voastra in sensul aprobarii cererii de acordare a titlului de CETATEAN DE ONOARE POST-MORTEM Preotului-profesor Gheorghe Cotenescu.

    Cu stima,
    Ion-Gheorghe Petrescu
    Bucuresti 25 aprilie 2013

    P.S. Dumneavoastra, familiilor D-voastra, consilierilor locali si familiilor dansilor, tuturor voinestenilor, va doresc sa va bucurati cu totii de un Paste fericit !

 3. Ben Solanky

  Dear Mayor Danut, Vice Mayor, Cornel & Ion,

  May I on behalf of Global Hand UK extend our kind gratitude for your incredible hospitality yesterday in Voinesti. We are grateful that we were able to enjoy the famous hospitality of the Romania through your gestures, kindness and extreme generosity.

  It was enlightening for us to get such an insight into your activities as a mayorship and see the plans & vision that you have. I must commend the heart of Cornel who has real compassion for such work and your desire to back him and the plans to bring integration for the communities.

  We have indicated some follow up steps with Cornel and Tracy to develop specific identification of issues that we in Global Hand can seek to use to help reach out. Once these are listed it will allow us with tangibles to proceed. We are looking forward to these next steps.

  Thank you also for kindly driving us from Bucharest on to Brashov via Voinesti it is not without our gratitude and we hope when returning we may again visit you.

  With gratitude,

  GLOBAL HAND
  Ben Solanky

 4. Schwarzenberger

  Domnilor, ori gradul de poluare a ajuns la cote alarmante , ori au loc tulburari psihice deloc de neglijat . Cum este posibil ca in institutia primariei sa se desfasoare , chiar sa se transforme intr-un pseudo-joc interactiv ?? am observat cu stupoare ca activitatile salariatilor primariei se reduc la popularitate pe internet , la votarea celui mai bun/mai slab/ , acordare de note sau mai stiu ce alte bazaconii tot inventati… bine ca le terminaserati pe toate , nu mai aveti nimic de facut in comuna ; la cate rauri de lapte si miere scalda Voinestiul , e si normal ca voi sa aveti alte preocupari . Nu m-as mira ca maine – poimaine sa va vad intr-un ”Big brother ” , sa va promovati prin ziare de o deosebita importanta gen : Libertatea , Click , Cancan s.a.m.d.
  Ca majoritatea romanilor, locuitorii Voinestiului , nu reactioneaza la bataia de joc, la lipsa de moralitate , la incalcarea atributiilor de functionari publici, de alesi ai comunei . Ce rost isi mai are votul ? De ce oamenii se duc sa-si aleaga reprezentantii ?? Cum pot fii cetatenii asa de pasivi in fata unor asa abuzuri??
  Puneti-va o simpla intrebare : Ce s-a realizat ,concret, in Voinesti de-a lungul anilor de dupa revolutie?? Sunteti multumiti cu tot ceea ce s-a facut in 23 de ani? S-au schimbat atatea mandate , s-au perindat multi primari , numerosi consilieri s-au tot invartit prin primarie si … ???? Care sunt rezultatele?? Unde sunt proiectele realizate in toti acesti ani?? De ce pomicultura in bazinul Voinesti est la pamant ?? Unde sunt asociatiile? de ce lipsesc asociatiile ?? la aceste ultime doua intrebari , e vina clara a agricultorilor voinesteni, a caror mentalitate inca este : ma descurc singur , nu ma asociez cu nimeni, nu stiu sa lucrez in echipa, sunt un avar , imi vreau banii mei ; evident cu o asa gandire nu se va face nimic, insa, daca ar fii stimulati si li s-ar deschide mintile , oamenii, usor , usor isi vor da seama ca acesta este viitorul . Au nevoie de exemple, au nevoie de lucruri concrete, certe ; Acum doar nu o sa ma apuc sa caut eu bani , programe , proiecte, ajutoare de la U.E. ca sa va faceti voi treaba, insa reprezentatii adormiti ai primariei, cei alesi de ”popor” pot face aceste lucruri in detrimentul jocurilor interactive.
  Locuitori ai Voinestiului, avem un spital . De ce nu vrem sa-l mentinem? De ce nu vrem sa ne platim doctori si personal medical pentru a profita de acesta ”comoara” , Spitalul?? Aveti idee ce inseamna sa ai un Spital in apropiere ?? aveti idee cate vieti se pot salva?? cati oameni se pot trata?? faceti oameni buni petitii pentru salvarea spitalului!!!!! pentru ce s-au chinuit cei care l-au facut?? pentru ce acest Spital a fost odata unul dintre cele mai bune spitale de tara , cu medici competenti, medici care-si fac treaba?? Tin pe aceasta cale sa-l felicit pe dl dr Stancescu , care a servit acest spital si nu si-a abandonat pacientii atata timp ! Felicitari domnule doctor !!!
  Sanatate si educatia sunt primordiale oameni buni !!!! 7
  Lasati bazaconiile si salvati ce se mai poate salva!!! nu lasati Voinestiul sa ajunga o jerpelitura de sat !!!

 5. SANDU GABRIEL DANUT

  Buna ziua domnule/doamna Schwarzenberger
  Constat din mesajul dumneavoastra alambicat ca nu sunteti in cunostinta de cauza in ceea ce priveste comuna Voinesti(Judetul Dambovita). Sau cel putin nu cunoasteti realitatea la nivelul anului 2013. Intuitia imi spune ca: ori nu locuiti in aceasta comuna ori sunteti plecat din localitate de multi ani si sunteti grav afectat de ,,sindromul Raducioiu”(pentru cunoscatori) .
  Iar ,a vorbi despre cineva sau ceva din auzite este o mare greseala. Din respect , totusi, am sa va prezint realitatea asa cum este la acest moment:
  – ,,jocul interactiv “despre care vorbiti este un sondaj de opinie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor la nivelul Primariei Voinesti si o transparenta totala in ceea ce priveste relatia cu cetatenii; nu este vorba nici de abuz si nici de bataie de joc;
  – in ceea ce priveste proiectele la nivel de comuna Voinesti va pot spune ca avem in derulare momentan, cinci, dintre care doua prin accesare de fonduri europene;
  – daca treceati prin comuna in ultimii ani vedeati cum arata scolile, gradinitele, bisericile, caminele culturale, drumurile, etc.
  – in ceea ce priveste Statiunea Pomicola va fac cunoscut faptul ca din momentul de fata nu va mai fi in pericol de a de destrama iar spitalul nu este desfiintat, functionand ca sectie exterioara a Spitalului Judetean Dambovita. Aici as mai putea adauga existenta Substatiei de Ambulanta dotata corespunzator, cabinetele medicilor de familie si serviciul SMURD in comuna noastra(printre putinele din tara).
  In concluzie va rog sa va reorientati asupra surselor de informare, iar in cazul in care treceti vreodata prin comuna Voinesti va asteptam la sediul Primariei pentru a va pune la dispozitie mai multe informatii.
  cu deosebit respect
  Primar -Sandu Gabriel Danut

 6. ion petrescu

  Stimate Domnule Primar Sandu Gabriel Danut,

  Inca nu am primit nici un raspuns din partea D-voastra la scrisoarea mea de revenire inregistrata la Primaria Voinesti in aprilie 2013, prin care va multumeam pentru aprobarea data in sedinta Consiliului Local de la sfarsitul lunii decembrie 2012 solicitarii mele documentate privind acordarea titlului onorific de CETATEAN DE ONOARE POST-MORTEM bunicului meu damboviteano-muscelean, preotul-profesor Gheorghe I. Cotenescu, nascut la Izvoarele in anul 1886, unde si-a petrecut o treime din viata, devenind inclusiv secretar personal al marelui profesor NICOLAE IORGA.

  Intre timp, atat pentru D-voastra si consilierii locali, cat si pentru cetatenii comunei, care urmaresc cu interes acest forum, imi face placere sa va anunt faptul ca, in calitate de vechi membru al Asociatiei Nationale Cultul Eroilor din Bucuresti, filiala ANCE din judetul Dambovita a primit cu bucurie articolul meu despre viata si faptele preotului-profesor capitan in rezerva Gheorghe I. Cotenescu.
  Ca dovada, va pun la dispozitie adresa la care poate fi accesat recentul numar (1-2/2013) al publicatiei “Eroica”, revista de cultura istorica si de CINSTIRE A EROILOR NEAMULUI, in care, la pag. 38-42, veti gasi respectivul articol, insotit de fotografiile concetateanului D-voastra (preotul Gheorghe I. Cotenescu) si al autorului.

  Astept in continuare confirmarea de catre D-voastra a datei la care ma pot prezenta la sediul Primariei pentru ridicarea – in calitate de initiator al propunerii si de nepot de fiica – a DIPLOMEI ONORIFICE pe deplin meritate de acest fiu al comunei D-voastra care, printr-o viata exemplara a contribuit, de buna seama, la cresterea prestigiului si la un interes sporit fata de localitate si de cele doua judete vecine, Dambovita si Muscel.

  Cu aleasa consideratie,
  Ion-Gheorghe (Radu) Petrescu
  Bucuresti
  15 iunie 2013

 7. ion petrescu

  Adresa de accesare a revistei “EROICA” (ANCE – Dambovita) nr. 1-2/2013 este urmatoarea:
  http://www.bibliotheca.ro/reviste/eroica/nr41_42/nr41_42.php

  Ion-Gheorghe (Radu) Petrescu
  Bucuresti
  15 iunie 2013

 8. Iana Popescu

  Buna ziua, domnule primar!

  Pentru imbunatatirea aspectului comunei va propun:
  – t rotuare pe ambele parti ale soselei;
  – santuri dalate;
  – cei ce au gradini la sosea sa fie determinati sa faca garduri la strada.

 9. WeLoveVodka

  Buna Ziua,am dori ca pe terenul de fotbal din spatele primariei sa numai aive acces masinile,e teren de fotbal sau parcare,daca mergem acolo sa jucam fotbal nu avem cum findca sunt masinile pompierilor si le lovim,terenul de la pod e facut praf,gardul e rupt tot,asta e vina celor care nu au avut grija de el,ma refer la cei care in loc sa joace fotbal stau sa rupa gardul..

 10. WeLoveVodka

  sau un teren de street workout,suntem cativa care practica asta dar nu prea avem unde , facem la scoala si in alte parti dar nu e la fel..http://brasovbuzz.ro/wp-content/uploads/Model-Parc.jpg

 11. ion petrescu

  Stimate Domnule Primar Sandu Gabriel Danut,

  Ma bucur sincer ca Primaria si Consiliul Local al comunei Voinesti au luat-o inaintea tuturor, acordand la sfarsitul anului 2012 titlul de cetatean de onoare post-mortem consateanului lor, preotul profesor Gheorghe I. Cotenescu (nascut la Izvoarele in 1886, fiul ctitorului bisericii din localitate, preotul Ioan Cotenescu).
  Intre timp, tot la solicitarea mea oficiala si in baza unei documentatii stufoase privind viata si activitatea acestuia, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Campulung-Muscel a facut acelasi lucru, ceremonia oficial avand loc sambata 20 iulie 2013.
  Informatia a fost preluata si distribuita joi 25/0713 pe fluxul propriu de stiri al agentiei nationale de presa Romanian Global News si cu siguranta va fi preluata si de diverse publicatii din tara. E bine ca inca un voinestea aduce faima atat comunei Voinesti si judetului Dambovita, cat si Campulungului Muscel si judetului Arges.
  http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/reportaj/10009-preotul-profesor-gheorghe-i-cotenescu-printre-cei-onorai-la-campulung-muscel-cu-titlul-de-cetean-de-onoare.html
  Inca nu mi-ati comunicat data la care sa ma prezint pentru a ridica oficial diploma de Cetatean de Onoare Post-Mortem acordata inca din luna decembrie 2012 bunicului meu, preotul profesor Gheorghe I. Cotenescu.
  Va rog sa fiti bun si sa urgentati acest lucru pentru a putea organiza o expozitie in cadrul Caminului Cultural local si/sau al unei scoli medii din Voinesti.
  Va multumesc cu anticipatie pentru urgentarea actiunii Dvs.

  Cu deosebit respect,
  Ion-Gheorghe Petrescu
  Bucuresti
  Luni, 29.07.2013

 12. ion petrescu

  Stimate Domnule Primar Sandu Gabriel Danut,

  Ma bucur sincer cand vad ca informatia despre consateanul Dvs., preotul profesor Gheorghe I. Cotenesctu, lansata recent pe fluxul de stiri al agentiei nationale de presa Romanian Global News, a fost preluata la 27.07.2013 si de Patriarhia Romana prin intermediul cotidianului national “Lumina”.

  http://ziarullumina.ro/nr/124781 – editia din 27 iulie 2013
  http://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/preotul-cotenescu-cetatean-de-onoare-post-mortem

  O dovada suplimentara a meritelor de necontestat ale consateanului Dvs. la nivel local, judetean si national, in calitatea sa de intelectual de prestigiu din perioada interbelica si de detinut politic sub regimul comunist.

  Revin la mesajele mele anterioare, rugandu-va sa imi comunicati data la care ma pot prezenta la sediul Primariei pentru ridicarea diplomei de Cetatean de Onoare Post-Mortem pe anul 2012, conform Deciziei Primariei din decembrie 2012 afisata de Dvs. pe internet.

  Cu profund respect,
  Ion-Gheorghe Petrescu
  Bucuresti
  Miercuri, 31.07.2013

 13. ion petrescu

  Stimate Domnule Primar Sandu Gabriel Danut,

  Imediat ce am aflat, m-am si grabit sa va aduc la cunostinta ce “s-a intamplat in America”. Pana si acolo a ajuns vestea recunoasterii meritelor consateanului Dvs., preotul GHEORGHE COTENESCU (nascut la Izvoarele in 1886, fiul preotului ce a ctitorit biserica parohiala sfintita in timpul Razboiului pentru Independenta).
  Intr-adevar, acum si romanii americani au aflat ca preotul damboviteano-muscelean GHEORGHE COTENESCU a primit titlul de Cetatean de Onoare POST-MORTEM al Municipiului Campulung Muscel.
  O corespondenta pe aceasta tema, cu titlul: “MUNCA, JERTFA, RASPLATA” mi-a fost publicata in revista saptamanala “New York Magazin” nr. 804 din 31 iulie 2013.
  http://www.nymagazin.com/?numar=804
  http://www.nymagazin.com/pdf/nr804_Reportaj_Radu_Petrescu.pdf
  Sunt convins ca veti face tot posibilul ca la randul Dvs. sa popularizati acest articol, care justifica pe deplin decizia pe care ati luat-o inaintea tuturor, inca din Decembrie 2012, de a aviza favorabil solicitarea nepotului de fiica al preotului profesor Gheorghe Cotenescu si de a-i acorda acestuia titlul de Cetatean de Onoare al comunei Voinesti-Dambovita.
  Va rog sa imi confirmati printr-o scrisoare oficiala data la care doriti sa ma prezint pentru a primi Diploma acordata bunicului meu care si-a petrecut o treime din viata la Izvoarele, in frumoasa comuna Voinesti-Dambovita.

  Inca o data, multumiri pentru bunavointa ;i pentru promptitudinea actiunii Dvs.
  Cu respect,
  ION-GHEORGHE (RADU) PETRESCU
  Bucuresti, 1 august 2013

  1. roman-roman

   Sefu’

   Ia mai lasa-ne bre! Ai invadat forumul pana la monopolizare.
   Aici se discuta (sau asa ar trebui…) probleme de interes general pentru cetateni.
   Du-te la primarie si spune-ti acolo pasurile si fa-ti stramosul cetatean de onoare al comunei, judetului, tarii, mapamondului, etc., etc. dar…. lasa-ne pe noi asia nevinovatii.
   Capisci?

 14. Cetateanul,nu mai e turmentat

  Sunt student (nu conteaza unde),sunt membru al acestei comunitati,nu am treaba cu politica ,pe care o consider un recital al nevrozatilor pt o multime de cascati cu ploapele lipite.De la inceput vreau sa subliniez ideea ca nu vreau sa adopt o pozitie critica,dar altfel se pare ca nu pot sa imi exprim propria opinie:Ce ne trebuie noua?…ne trebuie oameni in administratia acestei localitati care au capacitatea de a intelege limba romana(cu scrisul …suntem un popor talentat la desen,la X-uri la zero-uri),care sunt capabili de marele compromis”hai sa nu mai furam”,care inteleg solidaritatea nu ca pe o obligatie cica “de ochii prostilor” … domnilor ne trebuie ceea ce ne trebuie in general noua romanilor..o administratie capabila care sa uite de propriile buzunare si sa mai ia in calcul binele poporului….nu vreau sa generalizez..nu vreau sa sugerez ca ne aflam intr-o situatie critica la nivelul comunei…dar am scos in evidenta niste probleme si vreau sa se simta niste exemplare sau hai sa zic elemente din cadrul conducerii acestei localitati,posedati de o oarba inganfare si aroganta nejustificata ,poate doar de existenta acelui singur neuron care scoate scantei cand se mai loveste de o cutie craniana sub forma de patrat..imi mai ramane de spus doar “Unde esti tu, Tepes doamne! ”

  Cu mila si respect pentru localitate ,

  un simplu cetatean.

  1. roman-roman

   Tinere (sper ca nu esti un student “intarziat”),

   N-am inteles mai nimic din postarea de mai sus. Exprimarea aduce cu cea de dinainte de ’89. Atunci se numea “limbaj-de-lemn”. E alambicata, contradictorie, vaga si cu dezacorduri si greseli gramaticale. Probabil ai vrut sa arati ca nu se poate conta pe d-ta ca si membru al administratiei locale ca nu le ai cu limba romana. OK! S-a retinut.

   Nu generalizezi.OK. Atunci, particularizeaza! Concret: care “exemplare”, care “elemente”?

   Te citez: “posedati de o oarba inganfare si aroganta nejustificata ,poate doar de existenta acelui singur neuron care scoate scantei cand se mai loveste de o cutie craniana sub forma de patrat.” Ha, ha, ha! Cred ca trebuia sa spui “justificata” nu “nejustificata” ca se-ntelege altceva. Si “poate” trebuie intre virgule.
   Further: “inganfat” sau “ingamfat”?
   Imprecatia poetica din Scrisoarea a-III-a ar fi fost valabila inainte de 2008. Acum e lipsita de temei daca vizeaza conducerea comunei.
   Ca si particica din localitate, eu si, sunt convins, si celelalte “particele” (minus una, evident) n-avem nevoie de mila dumitale. De respect, da!

   Gandire mai profunda si cultura iti doresc!

   PS
   Daca urmezi studii tehnice ai ceva circumstante atenuante la greselile din postare.

 15. Anonim

  Mi-ar placea sa se deschida un camin de batrani .Sint multi batrani care au nevoie de ajutor .

 16. Anonim

  Buna ziua domnule primar! As dori ca in centru, sa se faca si niste bancute. unde sa putem sta vara. Si daca se poate, si niste toalete. Pentru ca la blocul nr.2 oamenii care vin la nunta, isi fac nevoile acolo. Nu e posibil asa ceva. Si daca se poate, sa faceti si o parcare, pentru ca locuitorii celor doua blocuri de langa primarie, au masinile acolo. Daca vor sa plece, nu pot iesi din cauza celor care parcheaza aiurea.

 17. Phenom

  Buna ziua , ooo mica propunere, am dori o bara asemanatoare acesteia : http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/pull-up-bars-playgrounds-55991-1683637.jpg Precum barile de fotbal dar mai subtire , suntem un mic grup care facem “Calisthenics” dar din pacate nu avem unde,facem acasa sau improvizam,ar mai fi ok barile de la liceu dar se pare ca nu avem voie acolo , as propune facerea unei asemenea bari , sau creearea unui mic parculet in care sa se afle ceva de genul.

 18. BOLBOSE

  DOMNULE PRIMAR,UN RADIO FM LOCAL AR FI NECESAR,DE CE NU SI O TELEVIZIUNE…..MULT SUCCES!

Mitica  12-03-2009 10:30

Eu as vrea sa se faca o fantana cantatoare cu lumini si muzica populara, de preferinta Maria Dragomiroiu si Ileana Ciuculete, Maria Carneci. Sa s epuna palmieri pe marginea drumului si sa infiinteze un solar subventionat de primarie.

 

BAROSSANU  27-03-2009 05:51

mitica…..stai acasa!!!!!! nu stiu cine esti dar se vede reaba ca esti un distrus, asa ca …… LASA-NE!

 

Gicu  27-04-2009 12:38

Voinestiul are nevoie in primul rand de o infrastructura pusa la punct (nu va este rusine cand mergeti pe strazile astea nenorocite pline de gropi si atunci cand plua ,evident, pline d enamol???Bine ca le-ati dat nume….); apoi un alt lucru important il constituie obiectivele turistice care sunt 0 (scutiti-ne cu crucile d epe vremea lui Mihai Viteazul si biserica de la Oncesti, ca nimeni nu ar fii curios sa le viziteze,credeti-ma si o stiti si voi prea bine)…si daca nu pot fii infiintate astfel d eobiective, de ce nu ati face un mall ???Ar fii loc si la statie si la statiunea de cercetare ….. mai degraba ati da lovitura cu un mall decat s a pierdeti vremea cu tampenii , macar va scoteati in primul rand din licitatii, apoi impozitele si taxele de acolo….ohoooo…..era ceva……In fine , si s anu uitati de un bordel, si vorbesc foarte serios : s-a saturat lumea de ambalaje d eprezervative pe al porti, prin gradini si prin locuri retrase!!!Faceti dom’le un bordel si am scapat !!! N-as vrea sa uit , avem nevoie de o sectie de neonatologie, deoarece eu as vrea ca nevasta-mea s anasca sub apa si cumnata-mea la fel si ar mai fii doritoare , dar ce , vreti s ane ducem pana la timisoara, ca sa nasca sotiile asa cum isi doresc???
Va salut cu respect !!

 

Iubitor de limba romana  09-05-2009 19:32

Gicule… ce tare esti!

Iubitor de limba romana09-05-2009 19:39

Eu vreau un salon de masaj thailandez si un azil ptr. toti nebunii din comuna (unul incapator daca se poate)… Si inca ceva :(( – pe Tita Mihai primar ptr. o zi :((
Se poate? DATI-MI UN RASPUNS CONCRET, VA ROG FRUMOS!

 

ANONIM  11-05-2009 11:36

PT IUBITORUL DE LIMBA ROMANA : UNDE IL VREI PE D-L TITA PRIMAR INTR-UN AZIL PT NEBUNI ?

 

 

Gicu  12-05-2009 21:26

Bai, Anonim , de ce nu iti alegi alt nick, daca tot esti din primaria Voinesti??? Oare , cine te pune pe matalutza sa postezi comentarii ????
Ce sa faci si tu………….te intelegem ::ordinul nu se discuta ,cise executa !!!
In alta ordine de idei, am vorbit serios mai sus…si nu as fii singurul…….apropos, mai e putin si nevasta-mea va naste…..pai si unde sa o duc eu sa nasca subacvatic???? sa nu ziceti la mare, ca u tine !
Voinestiul arata din ce in ce mai distrus, din ce mai fara perspectiva…….Ce le oferiti domnilor carmaci ai comunei tinerilor ???? Ca majoritatea ce v-au ales sunt tineri???
Pai pana acum le-ati oferit numai urari d ebine si le-ati dat papucii afara din tara ??? Ce naiba sa va mai cerem noi voua, amaratzilor, cand voi faceti parte din acest sistem bonav ,nociv si paranoia????
Luati ma si voi ce mai puteti si dati-le dracului pe toate, ca oricum asta e ssi scopul::cat esti l aputere fa tot ce vrea muschiul tau !!!

 

anonim  12-05-2009 22:48

NU SUNT DE LA PRIMARIE ,NICI NU EXECUT VREUN ORDIN DAR NU TE ASTEPTA SA FACA UNII INTR-UN AN CE NU AU FACUT ALTII IN OPT. SI NASTERI SUBACVCATICE SE POT FACE SI IN DAMBOVITA .(ACUM VINE VARA

 

ICS  16-05-2009 02:17

Domnule Gicu…nu stiu ce vreti sa aratati prin atitudinea aceasta aroganta pe care o aveti…Nu stiu cum nb fac…dar pe unde ma uit dau de dumneavoastra…Ehh…probabil sunteti un BRAND…de care cu siguranta nu am auzit…Totusi imi permit sa va sugerez ceva…daca sunteti atat de bun critic din toate ounctele de vedere…de ce nu veniti domnule sa deschideti o facultate ceva…sau nu stiu…publicati o carte…si inca ceva…Domnul TITA este acum „DOWN”(daca nu stiti ,inseamna jos)…Dumneavoastra nu o sa il vedeti primar nici pentru 1 minut…poate doar in vreo poza veche…asa ca incercati sa nu mai traiti din amintiri si traiti prezentul…

 

 

Gicu  25-05-2009 14:30

Bai, Ics, mi se rupe mie de Titza, de atitudinea aroganta pe care sustii k o am si de parerile tale comandate din teritoriu. Uite care eproblema : eu am fost serios in tot ceea ce am afirmat pana acum , iar daca ai fi trecut prin ceva scoli, poate ai fi inteles mesajele mele. In alta ordine de idei, nu stiu daca chiar er trbui sa-ti dau tie vreo explicatie, mai ales , ca din cate se observa tu esti in afara subiectului…
Si de ce ma rog, ar trebui sa fac vreo facultate sau mai stiu eu ce sa infiintez???sa demonstrez ce???tu chiar nu poti s aintelegi cateva fraze???de unde si pana unde ai ajuns la Titza??sfatul meu este sa te calmezi !

 

X  09-06-2009 11:27

VOINESTIUL AR AVEA NEVOIE DE LOCUITORI PUTIN MAI EDUCATI , CU BUN SIMT SI MODESTIE. (pt. domnii de mai sus ) IN REST TOTUL E OK AICI

 

las vegas  02-07-2009 05:39
good
nicu  03-07-2009 13:22

asteptam gazele in gemenea si refacerea caminului cultural asa cum s-a promis in campania electorala.
scoala cu clase 1-4 din bratulesti arata ok, dar cea din oncesti???????

 

anonim  21-09-2009 20:02

Felicitari autoritatilor comunei noastre pentru biserica veche din satul Voinesti.Dupa renovarea facuta arata ca noua, este foarte frumoasa .

 

Daani_el  20-11-2009 12:59

Buna ziua! Am fost cu multi ani in comuna Voinesti si am ramas cu amintiri placute.Din pacate nu mai stiu nimic de persoana la care am fost. Se numeste Brumaru Livia Madalina si lucra in acea perioada la spitalul din localitate,avea un baiat Andrei Zavoianu,iar parintii Ion si Elena Brumaru.Ma puteti ajuta cu un numar de telefon sau o adresa de mail? va multumesc!

 

xXx  13-12-2009 21:53

Comuna voinesti e o comuna aruncata la intamplare in jud DB mha bucur k nu a fost asezata in covasna . un sat d kkt cu oameni d kkt

 

felicia  18-12-2009 01:22

stie cineva din com voinesti unde este satul suduleni unde incepe si unde se termina?de unde incepe com voinesti stie cineva?sintem asa de saraci ca nu avem si noi indicator de comuna sau de sate?acelea rutiere nu se pun!eu locuiesc in suduleni asa scrie in buletin ca daca astept musafiri trebuie sa le fac harta ca nu au de unde sa stie…….am asteptat , dar vad ca nimic ….si altceva important pt cei care mai au servici la tirg

 

felicia  18-12-2009 01:30

este o teroare sa pleci seara de acasa pe ploaie sau zapada acum luminile se aprind dupa ora 6 si se sting la 5 eu plec la 6 fara ceva si pina in statie daca e ploaie ajung la servici !!!!!cind vin e altceva vin acsa dar eu sint dintre cei privilegiati pt ca stau la strada marog cu gropi dar e mai bine decit sa iesi de pe vreo ulita .am scris aceste comentarii insperanta ca le va citi si cineva de la primarie nu am timp de audiente

 

 
felicia  18-12-2009 01:35

amvrut sa fac o cerere pentru lucrurile astea dar nu m a lasat sotul asa ca daca am descoperit acest blog sper sa vada cine trebuie si daca vrea sa fie un primar al tuturor cetatenilor asa sa fie .inainte de obiective turistice trebuie sa stie omul unde incepe patria marului nu?parca asa ne chema odata!!!!

 

vasile  16-01-2010 19:42

Cine dracu e idiotul care a facut documentarea despre sate? In special satele Oncesti si Bratulesti? Persoana aceea idioata nu stie ca exista doar Gemenea Oncesti si Gemenea Bratulesti asa cum apar ele in documentele vechi? Tembelul nu a citit ceea ce a scris in geografia generala a comunei si se contrazice mereu. Acum e oncesti, acum e gemenea.
Pentru niste idioti ca voi m-am trezit ca locuiesc in Gemenea Bratulesti, asa cum apare in C. I. dar eu de fapt locuiesc in Gemenea Oncesti
citez:
Noua Biseric� din Gemenea: se afl� de fapt în satul Once�ti, a fost zidit� între anii 1911 �i 1916
Cruce din piatr� situat� pe Valea lui B�r, satul Gemenea, ridicat� în anul 1719;(de fapt oncesti)
Cruce din piatr� ridicat� pe locul unde a fost sfântul pristol al Bisericii ce a servit satul Gemenea pân� la 1814, pe cheltuiala lui Gheorghe Oancea.
etc.
Cred ca cel care a facut documentarea este un prost din Bratulesti care crede ca Gemenea e Bratulestiul sau nu stie ca inaite a fost comuna Gemenea cu cele 2 sate.
Comunisti ordinari!

 

Iubitor de limba romana  02-02-2010 19:30
Mai Vasile, unde locuiesti? Pentru cultura ta generala exista doar satele Oncesti si Gemenea Bratulesti. Romania este o tara democrata si banuiesc ca tu esti din Cuba sau China.
vasile  05-02-2010 13:56

Domnule „iubitor de limba romana” , impertinenta dumitale nu este documentata , si lipsita de argumente. Certifici ca exista satele enumerate de dumneata asa cu apar ele in documentele vechi, bazat pe ce? Daca ai acces la arhiva poti vedea denumirile care erau pana in 1989 si anume Gemenea Oncesti si Gemenea Bratulesti, sate geamane care se afla de o parte si de alta a raului Dambovita, nu sate geamane de o parte si de alta a nu stiu carui parau din Bratulesti.

Ai uitat de Coreea de nord, Vietnam.

 

X  07-02-2010 17:52

MULTI NU FAC DIFERENTA INTRE ONCESTI SI BRATULESTI ,DAR CAND AUZI DE GEMENEA ……..(te doare capul).

 

 

vasile  08-02-2010 16:53

Plimba-te mai mult prin comuna si te va durea capul mai rau!!!Dar asa e ca fiecare nu-si vede barna din ochiul lui ci paiul din ochiul altuia.Oameni de buna si proasta calitate sunt peste tot in tara.

 

 

gil  18-02-2010 22:27

v-ati gandit vredata la irigatii ?

 

Marius  12-03-2010 22:32

Puneti-va ma osul la munca si terminati odata cu canalizarea aia si cu statia de epurare. Sa va fie rusine ca de mai bine de 10 ani zace in paragina. Halalal de voi!!! sunteti buni doar de incasat impozite dar de munca ioc……

 

 

Anonim  24-05-2010 16:46

hello…in primul rand comuna Voinesti este o comuna de kkt cu o scoala si un liceu de kkt…knd o sa se termine oare constructiile la scoala Voinesti??

 

ANONIM  01-06-2010 09:52

Deci bine zis anonim…tot ceea ce tine de Voinesti este total aiurea…pacat de cei care ar fi putut excela, insa cu ajutorul cui? Profesorilor din Scoala Voinesti ma indoiesc, in frunte cu domnul director Dinu sunt niste incompetenti….nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ajunga aceasta comuna cu astfel de oameni la conducere!!!

 

Anonim  30-06-2010 20:26

Eu as dorii sa se faca o biblioteca mai mare in aceasta comuna.Adica sa fie mai multe carti.

 

Mitica  30-06-2010 20:30

As mai avea cateva preferinte…as vrea ca in comuna Voinesti sa se deschida un bordel cu niste mulatre care sa iti faca vant cu o frnza de palmier.

 

anonim  03-07-2010 16:42

IN ACEASTA COMUNA TOTI OAMENII AR TREBUI OBLIGATI SA ISI TINA CAINI LEGATI ,NU LASATI PE DRUM. CARE NU ……..AMENDA !

 

 

Necula Raul  03-08-2010 18:41

In primul rand sa termine sa renoveze scoala
In al doilea rand sa se construiasca in curtea scolii un magazin alimenar

 

pascal iulia  10-08-2010 15:11

Oameni mai mizerabili si neamuri mai proaste ca in comuna Voinesti Dambovita…pur si simplu nu exista! Scarbosi si zgarciti dincolo de orice limite pretins umane, inculti, se fura intre ei, se omoara pentru avere…acolo trebuie sa-ti faci casa ca-n Ardeal, ca sa nu fi nevoit sa intri in relatie cu vecinii…altminteri, o zona frumoasa din punct de vedere geografic…pacat ca e locuita…

 

DB  12-08-2010 11:55

A castigat cineva licitatia organizata de primarie in martie 2010?

primar-Sandu Gabriel Danut20-08-2010 07:52

Pentru DB

Licitatia din luna martie a fost castigata de catre SC FAUR SRL din Bucuresti.

 

 

Dragos  05-10-2010 08:18

As vrea ca in comuna VOinesti sa faca un parc de distracti deoarece toate cumunele au numai Voinesti nu !!!

 

Gicu  09-10-2010 00:51

Revin in fortza !As mai dori ca in comuna Voinesti sa canalizati Dambovita ,pentru a imbunatati sistemul navigabil si pentru ca domnul primar apoi, sa vanda flota !!! oricum nu mai are ce sa vanda !!Si daca se poate ca domnul BAROSSANU sa se ocupe de conturile de pe net si sa lase discutiile politico-administrative fortate ,sa nu cumva sa-i dauneze greutaii ! Cuom o fii sa stii ca esti lingau ??aaa???? ia zi BAROSSANULE ?!

 

CUNGARAMACUTIRIMILCOTE  21-10-2010 23:03

(Anonim30-06-2010 20:26Eu as dorii sa se faca o biblioteca mai mare in aceasta comuna.Adica sa fie mai multe carti.)
-DOMNULE…ce sa faci dumneatale cu o biblioteca mai mare daca scri dori cu 2*i?=)) Ai cautat vreun abecedar si nu l.ai gasit?=)) TE DOARE MINTEA SI NIMIC ALTCEVA

 

 

mariius  03-01-2011 22:34

FraÃ�£ilor!!! vreau sÃ�� aduc doar cÃ�¢teva obsevaÃ�£ii la adresa site-ului primÃ��riei… cine? Ã��i cum a putut pune asemenea informaÃ�£ii eronate legate de comuna VoineÃ��Ã�£i? ….vreÃ�£i sÃ�� spuneÃ�£i cÃ�� Ã�®n comunÃ�� existÃ�� doar un singur rrom (ce bine ar fi), mÃ�� Ã�®ndoiesc de acest lucru……apropo e deadreptul jenant sÃ�� spui cÃ�� existÃ�� \’\’naÃ�£ionalitatea\’\’ rromÃ�� (eu am auzit de etnie). VÃ�� rog sÃ�� modificaÃ�£i Ã��i haideÃ�£i sÃ�� gÃ�¢ndim un pic logic……… Cu controversata canalizare Ã��i cu staÃ�£ia de epurare cum rÃ��mÃ�¢ne? ne apucÃ��m Ã��i noi anul Ã��sta….AÃ��tept din partea primÃ��riei un rÃ��spuns. MulÃ�£umesc Ã��i un an cÃ�¢t mai bun!!

 

112112112  15-02-2011 15:22

noooooooooob e iubitorul de lb romana:)

 

barossanu  02-03-2011 19:49

mitica……..nu m-ai ascultat. Stai bai baiete acasa. cu fizicul si creieul de shaorma nu te mai arata in lume. ei? ce parere am….?

 

Mitica  09-03-2011 18:53

Bai barosanule i-a nu te mai baga tu in treburile mele eu imi cer niste drepturi vreau si eu un bordel cum au toate tarile( ex. America) pt ca mai am si eu nevoie de o fata ceva.ce tu nu ai vrea?

 

geoky  01-04-2011 11:14

Inca un lucru bun de la dl Primar ,adica iluminatul public realizat zilele astea,
este un lucru care omul nu il merita deoarece nu stie sa-si educe copii sa respecte
,sa intretina si sa pastreze,sa promoveze.Vor fi distruse ca si \\\”cosurile de gunoi care arata ca dupa razboi\\\”.
Omul se asteapta la lucruri bune de la generatiile care vin,pune in copii lui educatie morala sanatoasa ZERO,
si bani la maxim & neconditionat…pacat !
Implinirea neconditionata si necontrolata a tuturor poftelor,il coboara pe om
(cea mai nobila,complexa si inteligenta fiinta de pe pamant) la rangul de ANIMAL…
d-le Primar poate montati si un sistem de supraveghere video pe stalpii aceia frumosi ,
ar fi pacat de ei sa fie distrusi de capetele seci…

 

mircea  09-05-2011 11:11

Domnul/doamna

Dorim sa prezentam atentiei dumneavoastra Cabina de baie Clino, un produs destinat cu precadere spatiilor restranse in care se doreste instalarea unei bai moderne, complet echipate. Este un produs modular, premontat, care se preteaza foarte bine pentru orice spatiu interior si exterior.Rezista la temperaturi de la minus 70 grade celsius pana la plus 70 grade celsius,la inghet,zapada si temperaturi inalte.Este usor de intretinut .Materialul si culoarea rezista la orice detergent de curatare.Are dimensiuni de 1,6 metri pe 1,67 metri si inaltimea de 2,30 metri.Greutatea este de 280 kg cu tot cu instalatiile montate.
Peretii, plafonul, podeaua si usa cabinei de baie sunt confectionati din poliesteri armati cu fibra de sticla. Este dotata cu dus, chiuveta, wc, suport prosop, suport hartie igienica, perdea de dus, sistem de ventilatie etc.
Produsul este prevazut cu toate racordurile necesare pentru conectarea la apa si canalizare.
Imagini ale produsului puteti vedea accesind link-ul: http://www.eurocompozite.ro/clino/index.html

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare, scopul si intentia noastra fiind prezenta in proiectele dumneavoastra.

Mircea Danci,
Eurocompozite SRL Bistrita
tel: 0040-734 010266
fax : 0040-263-234659
mail : mircea.danci@eurocompozite.ro
website: www.eurocompozite.ro

 

 

vali necula  23-05-2011 13:38

eu as dori ca sediul postei sa fie in-tro cladire publica , sa nu fim nevoiti sa ne rugam pe la portile oamenilor ,deoarece posta Romana este o institutie publica

 

DRAGOS NECULA  23-05-2011 13:42

eu as dori sa faca asfald in toata comuna voinesti
si un mic parculet daca se poate

VA MULTUMESC

 

PT GICUU  19-06-2011 01:51

Gicule…nu mai reveni in atata fortza ca te amendeaza astia pentru trafic intens pe acest site…Imbecilitatea de care dai dovada atinge cote inimaginabile…inainte de a comenta „programul primarului” si a spune ce ar trebui sa faca, mai bine ti-ai lua un concediu de odihna de cateva zile, luni, ani…poate vieti…sa iti mai odihnesti creierul ala blamat si in stare amorfa…Poate astfel, vei reusi sa privesti realitatea asa cum e…Cu respect…ALA DE CARE MAMA TA TI-A ZIS SA TE FERESTI(spanul:*)

 

 

eu  07-08-2011 23:43

daramati cotetele alea infecte de la blocuri

…..  12-08-2011 15:35

foarte buna idee…apoi semanati gazon

 

 

 

Gicu  29-08-2011 00:08

Domnule Span, ori creierul meu e din gel consolidat sau sticla vulcanica racita ( vezi ”amorf”,categoria corpuri, analfabetule ) , ori al tau a ramas fara circumvolutiuni ….
domnule Span abtine-te !

 

Gicu  29-08-2011 00:11

Mama mea mi_a spus ca daca vreodata ma voi intalni cu Spanul , sa-i tai limba !!!

pt ”Spanul”

 

Pirvu Valentin  01-10-2011 18:36

Domnilor,cu tot respectul,este un forum in care trebuie sa va exprimati o parere,nu sa intrati in polemici.Eu as dori ca in comuna Voinesti sa fie apreciata adevarata cultura si adevaratele valori!

 

londra  20-11-2011 22:42

Comuna Voinesti este o frumusete pe valea Dambovitei, eu am locuit acolo cativa ani buni si ma mandresc cand vin la Voinesti felicitari Domnului PRIMAR sandu gabriel.

 

PRIMAR – Sandu Gabriel Danut  22-11-2011 14:27

Stimati cetateni,

Menirea acestui blog a fost aceea de a coresponda, modern, cu toti cetatenii comunei noastre indiferent daca se afla in comuna, in alte localitati din tara sau strainatate. Din dorinta de a va scuti de drumuri costisitoare, pana la sediul Primariei, pentru a gasi raspunsuri sau explicatii legate de administratia locala am incercat sa va raspundem tuturor pertinent si in cel mai scurt timp. Se pare insa ca avem de-a face si cu adevarati impostori care folosesc acest blog in alte scopuri, care recurg in repetate randuri la cuvinte jignitoare si la acuzatii nefondate. De la infiintarea acestui blog am raspuns tuturor mesajelor incercand sa aducem lamuriri pe intelesul tuturor si am ignorat lipsa de bun simt a unor persoane ce se ascund fie in spatele unor pseudonime, fie in umbra anonimatului. Consideram ca orice acuzatie trebuie probata cu dovezi nu cu presupuneri sau banuieli. Drept pentru care, incepand de astazi, nu vom mai permite ,,balacarelile si nu vom mai da curs decat comentariilor semnate pertinent, cu nume prenume si adresa de e-mail. Va multumim tuturor pentru intelegere!