Return to Arhiva

Ce parere aveti despre viceprimarul comunei Voinesti, Popa Claudiu ?

Calin Elena

DOMNULE PRIMAR ,
Subsemnata Calin Elena fiica lui Ion si Niculina , nascuta 21-05-1966 in comuna Dobresti ,jud.Arges, cu respect va rog sa verificati proprietatiile tatalui meu Calin Ion (Aurica) din Com.Voinesti sat.Izvoare. decedat la data de 28-01- 2012 in incend

Buna seara d-le Primar, tatal meu Calin Ion (Aurica) e mort in incendiu 28-01- 2012 in prorietatea sa din sat.Izvoare ,com.Voinesto jud.D-ta , cu respect va rog sa ma ajutati cum as putea sa ma informez de proprietatiile tatalui meu si daca a fost vandut dupa deces.
Eu ma aflu in Italia si nu am posibilitate sa ma deplasez momentan deaceea am apelat la ajutorul D-voasra si sper ca voi avea un raspuns cat de curand .
va multumesc anticipat !

28-01-2013 Elena Calin,

 1. Sandu Gabriel Danut

  Doamna Elena Calin,
  Urmare solicitarii dumneavoastra de a transmite informatii referitoare la bunurile mobile si imobile cu care a fost inregistrat tatal dumneavoastra Calin Ion, va aducem la cunostinta ca acesta nu a fost inregistrat in evidentele primariei Voinesti cu bunuri mobile sau imobile.
  Imobilul in care a locuit tatal dumneavostra apartine numitului Predica Ion. Tatal dumneavoastra nu a depus acte de proprietate pentru a se inregistra in evidentele primariei Voinesti. In situatia in care detineti acte va rugam sa le prezentati.
  In speranta ca raspunsul intocmit clarifica situatia proprietatilor defunctului va doresc multa sanatate si numai bine.
  Cu deosebit respect,
  Primarul Comunei Voinesti.


Ionescu Mihaela  12-03-2009 13:26

Va felicit domnule primar! Am trecut prin comuna dumneavoastra si este curata si frumoasa! Mi-a adus aminte ca atunci cand eram mica, ne laudam la straini cu factul ca suntem o tara cu oameni primitori si gospodari! Am simtit asta cand am trecut prin comuna Voinesti de Dambovita! Dezvoltati turismul rural, aveti locuri frumoase acolo!
Si va felicit pentru ca sunteti deschisi catre internet, o cale buna de comunicare cu oamenii! Felicitarile mele si pentru echipa de la Flu.ro care a demarat actiunea de a face blog primariilor din tara. Este un lucru bun, asa reusim si noi sa mai aflam ce fac oamenii, care sunt alte locuri de mers si relaxat, nu doar valea prahovei si litoralul. Imi place sa colind tara, iar tara se vede prin comune precum Voinesti! Sa vad cum se traieste romaneste! Felicitari!

 

 

Miki  19-03-2009 11:46

Multumim din inima pentru premiul anual 2008 acordat.

 

 

CETATEAN  27-03-2009 01:18

Va felicit pentru ceea ce ati facut pana acum pt comunitate si va doresc mult succes in continuare! Sunteti oamenii de care a avut nevoie comuna noastra!Vom fi alaturi de dvs!

 

 

ANONIM  15-04-2009 21:56

CASA DE PIATRA !

VICEPRIMAR POPA CLAUDIU  17-04-2009 15:33

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori, va urez multa sanatate, fericire, putere de munca, iar Lumina Sfanta a Invierii sa va aduca in suflet puterea de a iubi si a ierta.
UN PASTE FERICIT !

P.S. Voi ramane acelasi acelasi viceprimar pe care l-ati dorit si cu care v-ati familiarizat!

Cu multa stima, viceprimarul dumneavoastra.

PENTRU ,,ANONIM”  17-04-2009 15:37

Va multumesc mult pentru urari si va astept sa sarbatorim impreuna cel mai important moment din viata mea , ce va avea loc sambata 25 aprilie 2009 dupa ora 17 la Casa de cultura Voinesti.
Cu respect,
Viceprimar Popa Claudiu

Gicu  27-04-2009 12:53

Am citit ce spunea Mihaela mai sus, dar sincer nu stiu cand a trecut ea prin Voinestiul ala de vis pe care ea l-a vazut….Ma gandesc , oare , a intrat si pe starzile laterale???Ore a vazut Damabovita si zavoiul pline de gunoaie ?? oare a vazut centrul darapanat si infect??? Afirma ca a acalatorit prin tara, dar cred ca doar virtual a facut asta !!!!
Voinestiul, la ora catuala, are un aspect dezolant, deprimant !!!
Am incredere in noua echipa, dar o sa ne dezamageasca ca si ceilalti !!

 

 

Navetist  12-08-2009 16:28

Avem un drum judetean ce leaga satul Oncesti de comuna Candesti Vale care era iluminat aproape perfect in urma cu 2 luni de zile. De atunci in anumite zone in satul Oncesti becurile sunt arse si neinlocuite. Credeti ca ne-am putea pricepe sa facem acest lucru? Spuneti-ne macar cine ar trebui sa faca aceasta operatiune! Asteptam raspuns sau masuri urgente deoarece cainii vagabonzi sunt la tot pasul si reprezinta o amenintare.

Americanu  13-08-2009 12:30

jmecherie de vice ce avem :X :)))

 

 

VICEPRIMAR POPA CLAUDIU  24-12-2009 08:57

*****************************************************
Sarbatoarea de Craciun sa va aduca multa sanatate, liniste in suflet, pace in ganduri, putere de munca, intelegere si numai impliniri.
***********LA MULTI ANI ! *****************
Cu multa consideratie,
Viceprimar Popa Claudiu
Georgel  10-02-2010 10:35

Ce a-ti facut domnule vice, a-ti premiat la festivalul marului fostuL coleg si bunul dumneavoastra prieten din liceu? Si pe fostul director din liceu cand erati dumneavoastra elev, la fel! Basca si socrul profesoarei Padure. Cred ca urmeaza sa luati un post de profesor in cadrul liceului la expirarea mandatului!
Poate pana la sfarsit va ve-ti premia toate rudele , prietenii si cunoscutii. Mai inventati premii!

 

 

VIceprimarul  17-02-2010 09:04

Draga domnule Georgel v-ati trezit cam greu dupa Festivalul marului,tinand cont ca acesta s-a desfasurat in urma cu trei luni.Dar niciodata nu-i tarziu.Daca totusi ati facut acest efort si sunteti lucid o sa va fac, punctual, cateva precizari:1-premierea concuretilor la Fesival s-a facut de catre o comisie formata din 5 persoane si nu de catre mine; 2- fostul meu coleg si fostul meu director au fost premiati pentru standurile dumnealor si nu pentru alte simpatii cum gresit credeti dumneavoastra.(socrul doamnei profesoare Padure nu a fost premiat); 3- daca ati fi stat mai mult printre standurile cu fructe si nu printre sticlele de bere si fumul de mici, ati fi remarcat cu siguranta standurile premiate; 4-obligatiile mele fata de fostul director sau orice profesor din liceu sunt 0 si acest lucru se poate oricand verifica din situatia mea scolara in perioada respectiva; 5- nu o sa va concurez niciodata pe dumneavoastra la obtinerea unui post de profesor la liceul Voinesti;6- legat de premierea rudelor, cunoscutilor sau prietenilor va asigur ca niciunul dintre cei enumerati de catre dv.nu a avut si nu va avea parte de tratament preferential vis-a-vis de functia pe care o detin. In speranta ca veti citi acest raspuns intr-un moment de maxima luciditate pentru a-l putea intelege va multumesc pentru atentie si va stau oricand la dispozitie spre a va raspunde la orice nelamurire.Cu respect Viceprimar- Popa Claudiu
Georgel  18-02-2010 09:44

„si marmota invelea ciocolata in staniol”, romania este cea mai bogata tara din univers, bla, bla, bla.
Cred ca raspunsul dumneavoastra nu este relevant avand vedere trecutul dumneavoastra oportunist si noroc cu pdl-ul care va sufla in ceafa ca nu cred ca a-ti face mare lucru prin primarie.

 

 

UNA DIN COMUNA  26-02-2010 14:37

Ma uit aici si ma crucesc cum unii, \’\’ usi de biserica,\’\’ vorbesc de greselile primarului si viceprimarului. Sunt convinsa ca ei sunt cei mai in masura sa critice si sa arunce piatra, ei care sunt plini de paduchi si patati vai de mama lor, cer explicatii unor oameni care chiar misca ceva pentru comuna asta. Ar trebui sa nu scoate-ti capul din nisip domnilor struti si daca totusi o faceti scuturati-va tarana de pe ochi.
Georgel  02-03-2010 13:11

Crezi dumneata ca cei care cer explicatii sunt patati?A fi o persoana publica si platita din banul public implica si explicatii a ceea ce dupa parerea mea este incorect in activitatea acestora in primarie.Indiscutabil ca sunt lucruri bune facute in aceasta primarie si nu putine. Crezi dumneata ca aici este o competitie „cine fura mai mult”? Dumneata ai trait prea mult in vremea comunistilor si te ghidezi dupa principiul „capul plecat sabia nu-l taie”, sau „pupa seful in fund ca sa devii un sef mai mic”.

 

 

UNA DIN COMUNA  03-03-2010 13:25

A cere explicatii este una si a acuza este cu totul altceva. Eu cred ca au facut destul de multe lucruri cu putinii bani care-i au la dispozitie. Si despre competitia \’\’cine fura mai mult, \’\’aveti dovezii? Eu nu sunt nici comunista nici vreo viitoare sefa mai mica, am 30 de ani si nimic in comun cu vreunul din conducere. dar cred ca va deranjeaza mai mult faptul ca niste oameni tineri cu idei noi si nu comuniste cum credeti d-voastra conduce comuna mai bine ca cei vechi. Si mai sunt convinsa de un lucru, ca daca tu erai primar sau vice, nu faceai nimic rau si care sa supere pe altii. ha ha ha ha!!!!

 

 

Viceprimarul  03-03-2010 13:30

Stimate domnule Georgel,Chiar sunt curios care sunt nemultumirile dvs., reale, in ceea ce ma priveste. Prin ceea ce scrieti dati dovada de faptul ca nu ma cunoastesti sau(mai rau) ma confundati, fiindca nicio acuzatie nu este adevarata(pot dovedi oricand).Daca raspunsul primit in 17 .02.2010 nu a fost cel asteptat de dvs. nu-i problema mea -este doar adevarul. ,,Oportunismul”de care ma acuzati, poate fi numit mai bine ,,curaj” Am avut curajul de a ma infrunta, la vremea respectiva, cu doi oameni de marca ai politicii locale(fostul primar si actualul primar), ceea ce nu multi tineri de varsta mea ar fi avut. Curajul dvs, insa, ma da gata: stati ascuns in spatele unui pseudonim si sa faceti fel si fel de comentarii doar de dragul conversatiei. Aceasta atitudine i-mi spune multe despre caracterul pe care-l aveti dar nu comentez. Si fiindca am adus vorba de curaj, oricand pot sa va raspund ,in public, la orice intrebare, dovedindu-va faptul ca sunteti …..neinformat.Dar ceva i-mi spune ca nu puteti iesi din anonimat iar eticheta pe care v-a pus-o doamna de mai sus (,,una din comuna”) aceea de ,,strut” va vine ,,manusa.
Cu mult respect
Viceprimar -Popa Claudiu

Georgel   04-03-2010 18:41

toti cei care fac ilegalitati au un curaj iesit din comun sau sunt nebuni, iar in ceea ce priveste replicile personajului ascuns sub pseudonimul „una din comuna” vad ca nu santeti deloc deranjat de anonimatul acesteia, doar de al meu! si vedeti ca a-ti lasat comentariile aproape concomitent. Probabil ca le-ati postat amandoi odata de la acelasi calculator. Spor la pupat „in fund” doamna „una din comuna” si apropos: de unde sti dumneata de cati bani dispune primaria? Nu vad afisat niciunde lucrul acesta.
Cu mult respect
Georgel

 

 

UNA DIN COMUNA  06-03-2010 16:04

De ce v-ati simtit \’\’patat \’\’ domnule Georgel la primul meu comentariul ???? Eu am facut referire la modul general.Va simtiti cu musca pe caciula???Pentru un om cu viziunea ta cam greu de explicat unele lucruri: Banii de care dispun primariile in general, sunt foarte putini anul acesta, deoarece este criza, logic pentru un om care gandeste cu capul si nu cu gatul. Si primaria Voinesti nu este singura care are acces la internet , eu scriu comentariile de la mine de acasa, ca sunt o persoana cu deschide spre viitor,spre tot ce este nou, nu ca tine un introvertit…Cu pupatul in unele zone nu cred ca sunte-ti in masura sa ma acuzati \’\’domnule dalmatian\’,\’ eu nu fac acest lucru dar, tu cu siguranta vorbesti in numele altcuiva. Te deranjeaza ca mai sunt si oameni care apreciaza munca celor din conducera primariei??? Ei bine eu chiar apreciez acesti doi oameni tineri si destepti si cred ca nu sunt singura. CINSTE LOR!!!

Marius  12-03-2010 22:18

Tot respectul pentru tine ca om si ca ceea ce faci pentru comuna noastra. Dar totusi a fi o persoana publica implica mult mai multe aptitudini. Si te rog nu o lua ca pe critica, dar oamenii au pretentii de la cei ce-i conduc. Si una dintre acestea este aceea de a scrie corect, in orice situatie si oricui te-ai adresa.

 

 

Laurentiu  24-03-2010 16:12

Despre vice nu pot sa am decat o parere foarte buna ca om insa trebuie sa mai demonstreze in continuare in plan profesional, insa sunt convins ca o data cu trecerea timpului o sa faca si acest lucru, fiind un tanar cu perspectiva.

 

 

Gabriel  02-07-2010 20:40

va felicit pentru ce a-ti facut si pentru ce veti face d-voastra cat si domnul primar pentru ca orice comuna si-ar dorii un primar si un viceprimar ca d-voastra

 

 

anonym  03-07-2010 16:50

SA PUNETI SI D-LUI VASILESCU C-TIN UN NEON LA POARTA CA SA NU VA MAI INJURE PE LA PORTI .( daca se poate )

Gicu  09-10-2010 01:01

Domnule Vice ,
Cand mai dati burta aia jos ? Serios , nu va prinde ! Daca oricum nu puteti face nimic pentru comuna asta praf, macar ocupati-va de domeniul sport si timp liber !

P.S. Inotul ar fii ok ! aaahhh am uitat! nu- i bazin in Voinesti ! sa nu-l uitati pe primar !!

 

 

gicutza CU CREIER DE MAIMUTZA  19-06-2011 02:22

Uoff…fac ce fac si tot de GICU dau…omul asta e mai tare ca ELODIA…neaaparat trebuie sa ma duc pe la magazinele chinezesti de prin judet, pe la SH-uri sa caut cu atentie acest BRAND „GICU”…poate este vreo casa de moda cu o istorie slab mediatizata, nedescoperita de noi, omenii de rand…Totusi…daca acest vice cu primaru, cu angajatii…domnule…daca nimeni nu face nimic pentru aceasta comuna „praf” cum o numiti dumneavoastra…unde este statuia dvs in comuna…unde sunt actele dvs de vitejism….sau care este mandatul in care a-ti fost primar, prefect sau mai stiu eu ce? In alta ordine de idei, ce a-ti facut dumneavoastra pentru aceasta comuna de nimeni nu se poate ridica la nivelul asteptariilor dvs?

Tatiana  30-07-2011 00:53

Domnule Claudiu suntem un grup de voinesteni si dorim sa ne construiti o sala de fidnes pentru ca dupa ce terminam de stropit vrem sa facem sport. Si am mai vrea sa veniti si dvs dar si primarul impreuna cu sotiile pentru a fi un exemplu pentru comuna. De cand vati angajat amandoi cred ca vati ingrasat cu 25 kg ceea ce inseamna ca munciti foarte mult si aveti si rezultate dar nu in comuna ci in stomac. Vrem ca antrenori de fidnes sa fie Claudiu si Gamba!!! Sa traiasca si sa infloreasca!!

 

 

Viceprimar  08-08-2011 16:31

Stimata doamna Tatiana,
privitor la sala de ,,fiDnes” dupa ce terminati de stropit, vreau sa va amintesc faptul ca urmeaza ,,fidnes-ul” cu recoltatul merelor si ,,fidnes-ul” la piata, pe tot parcursul iernii. Daca totusi insistati va fac cunoscut faptul ca exista deja un proiect in derulare privind construirea unei sali de sport in comuna noastra unde veti putea face fitness . Cand va fi gata vom vedea daca vom participa cu sotiile noastre sau nu, dar un lucru va pot spune cu siguranta: spre dezamagirea dvs., nu vom putea fi antrenori de ,,fidnes” pentru ca nu avem pregatirea in domeniu.
Cu deosebita consideratie
Viceprimar – Popa Claudiu

JONY  17-08-2011 18:15

Domnule Vice, am observat ca sti sa dai gazon prin fata primariei. Sa dai mai mult poate-ti mai scade burta..
Gicu  28-08-2011 23:47

asa gicutza cu creier de maimutza si tot iti fac de cateva fraze corecte gramatical…spiritul romanului de gluma e zero , se vede si din reactiile dumneavoastra …in fine , nu tin decat sa il felicit pe domnul Primar pentru tot ceea ce a realizat in Voinesti , iar pe voi cei care raspundeti comentariilor noastre , v-as indruma la un curs de vara de perfectionare a limbii romane !!!!!!

 

 

londra  20-11-2011 22:52

numai cuvinte de lauda DOMNUL CLAUDIU POPA impreuna cu DOMNUL PRIMAR SANDU GABRIEL fac o pereche de oameni seriosi ma bucur ca ati aratat ”taranilor care latra prin comentarii ca sa schimbat mult comuna VOINESTI cinste voua oameni buni. Cu respect VASILE MISU.

 

 

Gicu  21-11-2011 18:17

Dar tu cine esti bai orasanule de faci,, tarani,, pe cei care scriu ce gandesc ? Va supara adevarul echipa de comedie Stan si Bran .Pardon a fost Stan dar acum si ala a facut burta de stat pe scaun. Vai de mama vostra de imprastiati !

 

 

Londra  21-11-2011 22:03

stimate dl gicu cu litera mare nu pot sa scriu S TAN si Bran au fost doi actori veritabili spre deosebire de dumneata, lasa oamenii sa isi faca treaba nu mai muriti de ciuda.

 

Gicu  21-11-2011 23:11

Sa demonstrati si voi in primul rand ca sunteti oameni si stiti sa apreciati pe alti care au valoare ! Asta inseamna mai multa cultura din partea voastra si respect pentru cetateni.

 

 

VICEPRIMAR – Popa Claudiu  22-11-2011 14:30

Stimati cetateni,

Menirea acestui blog a fost aceea de a coresponda, modern, cu toti cetatenii comunei noastre indiferent daca se afla in comuna, in alte localitati din tara sau strainatate. Din dorinta de a va scuti de drumuri costisitoare, pana la sediul Primariei, pentru a gasi raspunsuri sau explicatii legate de administratia locala am incercat sa va raspundem tuturor pertinent si in cel mai scurt timp. Se pare insa ca avem de-a face si cu adevarati impostori care folosesc acest blog in alte scopuri, care recurg in repetate randuri la cuvinte jignitoare si la acuzatii nefondate. De la infiintarea acestui blog am raspuns tuturor mesajelor incercand sa aducem lamuriri pe intelesul tuturor si am ignorat lipsa de bun simt a unor persoane ce se ascund fie in spatele unor pseudonime, fie in umbra anonimatului. Consideram ca orice acuzatie trebuie probata cu dovezi nu cu presupuneri sau banuieli. Drept pentru care, incepand de astazi, nu vom mai permite ,,balacarelile si nu vom mai da curs decat comentariilor semnate pertinent, cu nume prenume si adresa de e-mail. Va multumim tuturor pentru intelegere!

Gicu  23-11-2011 19:21

Tu scri la fel ca primarul sau ai invatat sa copiezi la calculator. Pai esti bun la copiat ca asa copiai si la scoala, dar uite ca astia care prin scoli sunt natarai ajung sa ne conduca.

 

 

Londra  27-11-2011 23:40

DL cicu nu stiu cine esti dar nici nu ma intereseaza dar acesti oameni isi fac treaba foarte bine ,lasati invidia la o parte si sustinetii.

 

 

Gicutza  05-12-2011 20:49

As vrea sa-l intreb pe domnul Gicu daca prin scoala aia de ‘natarai’ pe care a facut-o a auzit de proverbul ala cu „pisica atunci cand nu ajunge la branza”-ce face?Vezi mai Gicule ca tu nu te numeri nici macar printre aia de copiaza,cred ca ai fost printre acei elevi care duc cosul de gunoi la ghena atunci cand se umple sau printre cei care sterg tabla in pauze dupa ce au scris pe ea cei care acum au ajuns acum oameni mari,lucrul acesta te macina acum pe tine.Un lucru e sigur:vorbesti din auzite !

 

 

POPA CLAUDIU  13-04-2012 08:36

Acum la ceas de sarbatoare, va doresc un sincer” LA MULTI ANI!”
Sa fiti sanatosi, sa aveti liniste in case, iar lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca spre o viata mai buna.
HRISTOS A INVIAT!
SARBATORI FERICITE!

Valeria  18-04-2012 13:30

PACAT/De ce ne dezamagiti DL VICE/ unde este omul bine educat cu bun simt care credeam ca sunteti.Am gresit o data si de atunci ma jicniti decate ori aveti ocazia cand vam spus ca vin alegerile ati spus ca nu va intereseaza, dar daca nu castigati alegerile sau dacaDL PRIMAR nu va mai vrea ce o sa faceti ,ca nu am auzit sa aveti performante profesionale nemaipomenite.Sunteti foarte arogant cand vorbiti cu oameni din patura mijlocie a comuni.Eu fac parte dintre acesti dar am bun simt si imi place sa muncesc ,auzisem ca sunteti avar si foarte arogant dar nu am crezut.Cand ai o functie de conducere trebuie sa te ridici si sate cobori dupa nivelul fiecaruia dar dumneata ai uitat ca functia nu este batuta in cuie si candva dai socoteala pentru ce ai facut ,mai ales pentru voi cei din politica.Eu nu mai votez niciodata deoarece toti sunteti o apa si un pamant.

Viceprimar  24-04-2012 15:48

 

 

Stimata doamna Valeria, imi cer scuze ca v-am dezamagit dar cred ca v-ati dezamagit singura…crezand ca pentru un vot sau doua ar fi fost normal sa fiti lasata ,,sa va faceti de cap” sub protectia autoritatilor locale… Nu-mi aduc aminte ca in cei patru ani de mandat sa ma fi purtat inadecvat cu dumneavoastra sau cu altcineva. Imi adresati cuvinte grele doar pentru ca nu am putut sa va tolerez la nesfarsit (nu o data cum spuneti) ,,ispravile” care mi-au adus, personal, insemnate prejudicii. Va multumesc totusi pentru grija care mi-o purtati in eventualitatea pierderii alegerilor sau incheierii colaborarii cu d-l Primar iar in ceea ce priveste ,,performantele” mele profesionale de un singur lucru vreau sa va asigur:nu am iesit si nu voi iesi niciodata din vreo situatie pe usa din spate sau cum se spune in popor ,,cu tinicheaua de coada”.

Un om cu bun simt  11-06-2012 20:02

Claudiule, nu asculta prostiile altora! Esti de un bun simt rar intalnit pe valea noastra. E adevarat ca in lumea in care traim bunul simt este confundat cu altceva. Totusi nu te schimba! Lasa-i pe altii sa aiba �performante� in nesimtire!